Βασίλης Αντωνάς
Executive Coach/Teambuilding

Βασίλης Αντωνάς

Impact Premium Consulting Services - Founder

Executive Coach, Ψυχοθεραπευτής, Σύμβουλος Οργανωτικής Ανάπτυξης και Διευθυντής Μαθημάτων Impact’s Diploma in Executive Coaching and Organizational Development (AADCT), παγκοσμίως ο πρώτος Coaching Training που έλαβε Διαπίστευση από το Association for Coaching. Ο Βασίλης είναι ο συγγραφέας του Coaching for Impact: The Evolution of Leadership, που εκδόθηκε από την Routledge το 2017.

Έχει συμβουλέψει περισσότερες από 100 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, παρέχοντας δεκάδες χιλιάδες ώρες διαβούλευσης σε ηγέτες από όλες τις λειτουργίες και τους κλάδους. Ανάμεσα στους πελάτες περιλαμβάνονται οι Microsoft, Alcon, Nike, NN, Unilever, Mondelez κ.ά.

Από το 1998 έως το 2001, εργάστηκε για το βρετανικό NHS και υπηρέτησε ως Clinical Director για την CAP London από το 2001 έως το 2006, οπότε επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε την Impact. Το όραμά του είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες για την επιδίωξη της αριστείας για άτομα και οργανισμούς: Άμεσα, προσφέροντας υπηρεσίες Coaching και Οργανωτικής Ανάπτυξης και έμμεσα μέσω του Διπλώματος.

Ο Βασίλης είναι επίσης δημοσιευμένος τραγουδοποιός, εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, ελεύθερος δύτης, πρώην οδηγός μηχανοκίνητου αθλητισμού και αφοσιωμένος ταξιδιώτης στον κόσμο.

 

"Identity:
Don’t Play the Game
Don’t Win the Game
Be the Game"

Ένα γραμμικό πλαίσιο, που θα οδηγήσει εσάς και την ομάδα σας, σε μεγαλεία και επιτεύγματα. Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και βελτιώστε την απόδοσή σας.