Λεωνίδας Παπαδάκης
Fitness Expert

Λεωνίδας Παπαδάκης

Pafos FC - Head of Performance

Ο Λεωνίδας Παπαδάκης (κάτοχος 2 MSc & άδεια UEFA A) είναι αθλητικός επιστήμονας, που ασχολείται με την ποδοσφαιρική βιομηχανία για σχεδόν 2 δεκαετίες. Με πολλά άρθρα δημοσιευμένα σε αθλητικά περιοδικά, με πατενταρισμένο μοντέλο περιοδικότητας ποδοσφαίρου και δεκάδες παρουσιάσεις σεμιναρίων.

Κατέκτησε το Πρωτάθλημα με 3 διαφορετικές ομάδες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και με πέντε διαφορετικές ομάδες κατάφερε να προκριθεί για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

«Διαχείριση Προπονητικού Φορτίου: Χρήση Τεχνολογίας και Αξιοποίηση Παραμέτρων»

Η παρακολούθηση προπονητικών φορτίων θεωρείτε ως η πρώτη και κύρια αιτία επίτευξης υψηλού επιπέδου απόδοσης στο ποδόσφαιρο, όπως και μείωσης του φαινομένου τραυματικών επεισοδίων σύμφωνα με τη διεθνή αθλητική βιβλιογραφία. Μια δομημένη προπονητική προσέγγιση  όπως και η παρακολούθηση των δεδομένων που μας δίνουν τα εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα θα αναλυθεί μέσα από την συγκεκριμένη παρουσίαση. Μέθοδοι και τρόποι ανάλυσης θα αναφερθούν με απλά και κατανοητά παραδείγματα όπως και προσέγγισης ανάλογα με τα διάφορα επίπεδα λειτουργίας των ομάδων (από τα υψηλότερα στα χαμηλότερα στρώματα).